SNYGG INSTRUKTÖR

Åh jag dör. Han är så snygg, och så jäkla bra. Nästan så att jag kör bodycombat varje måndag som jag gjort, bara för att träffa honom haha. Riktig pudding!

Är i alla fall hemma nu, och ska äta lasagne. För att sänka kolhydraterna lite som finns i lasagnen, äter jag en sallad med vinäger/ätticka i. Visste ni att det minskar kolhydraterna lite? Något för er alla att tänka på till nästa gång kanske!
Jättehungrig verkligen. Blev så sugen på frukt helt plötsligt också. Får ta det efter maten. Nu är jag i alla fall nyduschad och härlig, så inget mer svettluktande för min del ikväll =D


BIKE TREND 2011











Ang. Cheerleadingen



- Brukar inte du ha cheerleading på söndagar?
- Hej! Jag älskar din blogg, den äger! Men jag undrar, har du slutat i cheerleading? Kram

- Visste att den frågan skulle komma när som helst. Valde att inte skriva någonting om det, men eftersom ett flertal har frågat, så kan jag nästan inte skita i det. 
Ja, jag har slutat. Pågrund av en hel del. Jag slutade inte för att jag tröttnat. Jag älskar fortfarande cheerleading, och det var sporten jag verkligen brann för. Men detta får GCO stå för måste jag erkänna.
Mer än det kan jag tyvärr inte säga... Och tack så hemskt mycket, vad kul att så många tycker om att läsa min blogg ♥











Även fast det var tvunget att bli såhär, så kommer jag alltid att ha minnena med mig.

LÄNK!

Hej vänner.
Tänkte bara snabbt uppdatera och länka bloggvärldens nästan ballaste blogg. Fick en kommentar för ett tag sen, och det är klart jag ska länka en så grym blogg. Klicka här

Monday, dear monday

Godmorgon!
Skola idag... Inte sådär jättepepp, men att få träffa alla vänner är alltid kul! Men hade endå inte suttit fel med en sovmorgon.

Slutar klockan tre idag, och därefter kan ni kanske gissa vad planerna är? Träna. Kör bodycombat imorgon, och innan det kör jag lite eget i gymmet. Hoppas jag kan bidra med massa roliga inlägg. Det är vad jag ska försöka med i alla fall. Men hoppas att ni förstår att det kan bli väldigt svårt. Längtar som tusen efter min egna dator jag kommer kunna bära runt på och blogga =D

Nu springer tiden iväg och jag måste göra detsamma till spårvagnen. Spring spring!

KORS

Testade på något nytt och kreativt på naglarna idag. Är inte nagelspeciallist, men tycker att det blev rätt så awesome, eller? Svart kors på ett antal naglar, funkar!

Nails

Sitter med handen i en skål jag blandat vatten och olivolja i. Tänkte ta hand om mina torra och äckliga händer och nagelband. Dem är så sprucka så det gör ont...

Det är faktiskt ett tips. Att en gång i veckan "behandla sina naglar hemma, enkelt med lite olivolja och vatten. Dem blir så mycket bättre, och nu kan jag verkligen inte skriva vidare med bara en hand och 5 fingrar, ha-ha

ASH



Hej jag verkligen ÄLSKAR din blogg jag har en fråga till dig du har ju ralph ASH kängorna är det normala i storleken, vilken strlk har du? skulle bli jätte glad om du svara! kram
- Åh vad glad jag blir att du ÄLSKAR den så =) Ash stövlarna är hyvsat normala i storleken. Tycker du ska köpa den storleken du har på fötterna och inte något mindre. Kanske en storlek större. Men jag tror att exakt den skostorleken du brukar ha kommer att passa perfekt! Världens skönaste boots by the way ♥

VÅR TREND

Mycket nitar, lite rockigt. Nätstrumpbyxor, byxor med fläckar och urläckra jackor. Like!



Sundays sucks

Tyvärr har vi redan kommit till världens sämsta dag... Åh jag hatar söndagar. Man bara förbereder sig fysiskt och psykiskt på att det är skola imorgon! Inget vidare.

Ska äta lite frukost nu och sedan vet jag inte riktigt vad jag ska göra. Vera har träning tills klockan 15:00, kanske träffar henne efter den. Ifall jag har någon ork, vilket jag nästan aldrig har på söndagar...

PRO

Jag kan nästan tänka mig att ni tycker att min blogg är så tråkig när jag inte tar kort till exempel när jag är på gymmet, eller när jag fikar med mina kompisar ecc.
Även fast jag så gärna vill ta kort på allting jag gör, så går det inte. Och det är pågrund av min så himla dåliga kamera. Dessutom är det så svårt att ta med sig denna datorn, som mamma faktiskt behöver här hemma också.
Våra andra två datorer är söndriga på något sett, så de går inte att använda tyvärr. Så just nu är det så typiskt...

Men jag håller bloggen uppe, för jag vet att det kommer att bli bättringar, och för att jag älskar att blogga, och för att jag älskar er bloggläsare!
10 mars fyller jag år, och då kommer jag att antagligen få en systemkamera i födelsedags present (Just för att jag älskar att ta kort, och för att jag ska på Justin Bieber konsären 6 dagar efter). Därifrån vill jag ha bilder för livet på killen som förändrat mitt liv.
När jag och mamma flyger över till London där kkonsären kommer att befinna sig, har mamma lovat mig att vi ska köpa min Macbook dator. Då kommer jag dessutom ha min alldeles egna dator + en gym systemkamera.
Det ska bli så himla bra!

http://livetalalinda.blogg.se/images/2010/macbook-pro_100798493_124275207.jpg

http://www.inet.se/files/img/max/6202039_0.png


AWESOME















NU ÄR JAG IGÅNG

Hej alla starka =D
Kom precis hem från gymmet (innan det stan) och guuud vad vi tränade på bra idag! Vi körde mage rumpa lår, axlar och rygg. Allt i ett, och bra gick det. Vi svettades som grisar men alltid värt det i slutändan när man får hoppa in i duschen och känna hur enormt duktigt man är som tagit sig till ett gym en lördag. Jag älskar verkligen att duscha direkt efter ett hårt pass!

När jag ändå är i farten tänkte jag tipsa er om något att äta efter träning i gym eller annan sorts träning.
Man vill inte det första man gör, äta ett kilo godis när man kommer hem till middag, eller en stor pizza. Eller? Jag kanske är ensam om den tanken?
Efter ett hårt träningspass då man förlorat en hel del kalorier, vill man helst stoppa i sig något som är nyttigt och mättande. Något bra för magen.

Ta ungefär 1 dl light KESO.
Skär upp äpple i små bitar och blanda med KESOn.
Därefter lägger du i ungefär en halv hand mandel, och blandar.
Till det tar du ett halvt glas juice, och några klementiner!

De flesta glömmer bort att nötter är viktigt. En halv hand mandel om dagen borde alla äta, även fast man kanske inte tycker att det är gått. Inte vilken nöt som helst, utan mandel. Det finns en hel del feta nötter också!



TJINGELING

Nu måste jag rusa! Vi hörs när jag kommit hem, puss ♥

LÖRDAGAR ÄR BÄST

Godmorgon! Åh vilken hääääärlig dag. Strålande sol! Näe skojar bara... Gråsuggigt är det här, men jag är pigg och glá idag i alla fall =) Inte ofta den känslan dyker upp när det är sådant här skitväder.

Ska börja fixa mig alldeles strax. Vaknade för 10 minuter sen och ska om 1,5 möta upp Bea och Bella för lite fika och trevligheter. Gymma ska vi också!

Jag alldeles nyss nedanför. Hoppas ni får en trevlig dag ♥

28 januari

Åh jag blir så ledsen... Sverige förlorade mot Frankrike på semifinalen, men borde vara riktigt glad endå. Killarna har tagit sig ända dit, och ska nu tävla om tredje plats i VM. Det är riktigt bra.

Träffade inte Saba efter skolan, istället stack jag och tränade med Bella. Blev Bodycombat, och jäklar vad vi tog i idag alltså! Vi var helt genomsvätt...
Därefter tog vi oss till 4-gått och jag köpte med mig ett kilo godis. Ringde mamma och fick som svar att en pizza vänta där hemma, så jag tog mig hem så fort som möjligt. Hade inte ätit pizza på ett halvår, så det var de godaste jag ätit på länge =O

Myser i soffan framför teven med godisskålen. Inte så mycket kvar, bra dock. Så det inte småäts imorgonbitti vilket jag är en höjdare på! Nu ska jag fortsätta mysa med mamma, sedan sova. Vi hörs imorgon bitti när jag vaknat. Imorgon spenderas dagen med Bea och Bella. Förmodligen träning igen ♥

Riktigt sliten bild på mig idag...





LOVE IT, VOGUE





Äntligen fredag

Godmorgon! Klockan är tio över sju och jag har vaknat... Jättetrött, men med tanke på att det är fredag, känns allt lättare. Efter skolan ska jag träffa Saba, göra det gammla vanliga. Stan, fika. Sedan ska vell fredagen firas med godis. Har inte ätit något sockrigt hela veckan, men jag har inte heller tränat. Avstod från det hela denna veckan, och ska börja köra rijält redan nästa vecka! Inget slappande där inte.
Nu måste jag snabba mig, vi hörs lite då och då under dagen. Kram på er, och hoppas att ni får en härlig fredag, vad ni än ska göra ♥


Det var ett tag sen jag strechade nu alltså... Får testa mig fram, kan jag fortfarande det här?

BEAUTIFUL, VOGUE








Natalie Portman, Vogue by Peter Lindbergh

Lite svar medans jag vilar från städandet...



Vart kommer tröjorna ifrån?
- Basictröjorna kommer från MONKI!

Vad kommer ringen med fjärden ifrån & vad kostar den?
- Ginatricot för bara en hundring. Visst är den läcker?



Har du sytt den själv? Eller varför är det en "zanavariant" kram på dig.
- Precis! Jag har sytt den själv på typ 3 syslöjdlektioner. Så jäkla go...

http://tonjelie.blogg.no/images/556330-6-1259498148457.jpg
Hej skulle vart jätte snällt om du kunde svara på vilken storlek du har på din skoltröja?:)
- Det är storlek M! De krymper väldigt mycket i tvätten, så tog en större storlek, och det funkar perfekt.

Pluggar du matte varje fredag?
- Hm... Jag pluggar matte när jag behöver? Minst 3-4 gånger i veckan? Inget speciellt =)

Hur lång är du?
- 1.74

CLEAN BITCH!

Åh jag är så duktig. Trots min hemska huvudvärk, har jag lyckats ta mig igenom ungefär 1,5 timme matte! Inte enkelt... Nu återstår det bara massa städ. Kan inte riktigt sitta still och blev verkligen sugen på att städa. Inte ofta det händer, så varför inte utnyttja det medans suget finns här!

Dansar runt här med min rosa dammsugare... Nu ska det städas


THURSDAY

Hej på er.
Sitter i skolan och har engelska hela förmiddagen... Ser inte direkt fram emot det, men har mycket att göra!
Lika bra att börja jobba från scratch.
Jag och vera sitter just nu i glasrummet ensamma, eftersom vi behöver lite ro från hela våran gigantiska klass, som är högljudda jorden runt. Här kan vi koncentrera oss och bara tänka på att göra färdigt! Känns skönt.

ONE PIECE ZANA VARIANT

NEW IN








Samma basic tröjor i grå och svart. Jättefina på!
Mamma köpte även ett par byxor till mig, men eftersom hon inte är hemma nu så kommer dem tyvärr inte med på bild.

GREAT WEDNESDAY

Hej vänner!

Ligger i soffan och kollar på teve just nu. Knepigt att jag är så trött som jag är. För idag har det nog varit världens lugnaste och roligaste dag i skolan. Vill ni veta hur mitt schema såg ut? Textil slöjd, textil slöjd, textil slöjd.
Hann göra klart min efterlängtade Onepiece, och fick helt enkelt göra det jag älskar, sy.

Slappar i alla fall just nu. Kom hem för ungefär en timma sen. Fått med mig lite saker hem som jag handlade med mamma, lite basic saker och smycken. ♥

Bloggar strax igen, ska bara föra över bilderna från kameran till datorn!


LEOPARD

Har inte vart så mycket av en mode blogg på länge nu. Men när jag endå har något att dela med mig!
Mamma köpte för ett tag sen en jacka i päls med leopard mönster.
Hon passar riktigt bra i den, men jag kan inte tänka mig själv i den. Inte riktigt jag, även fast jag önska det.
Så min fråga är, vad tycker ni? Tycker ni det är snyggt? Jag tycker vissa människor passar i det, och vissa inte. Skulle ni kunna se mig i en sådan jacka. Jag vet faktiskt inte! Men urläcker...

STARVING

Känner mig som en ny människa nu efter mitt riktigt långa bad. Låg i badkaret i över en timma. Slappnade av så gått det gick, men huvudvärken satt kvar, och sitter fortfarande kvar... =(

Ikväll är det handbolls VM, Sverige- Danmark och jag är riktigt taggad på seger! Det har gåt så bra för Sverige hela vägen. De har mött allt från VM mästarna Kroatien till grymma Polen. Sverige har inte vart i semifinal på tio år!
Men innan matchen ska jag äta lite currygryta, är vrålhungrig.


Min hud är så len och fin efter ansiktsmasken. Den funkade jättebra tycker jag
Finns att köpa på Åhlens för 30 kr ♥

PORES BE PURE





Har inte rikigt varit min dag idag. Huvudvärk och ont i magen, på samma gång. Attans!
Innan skoldagen var slut bestämde jag mig för att ha min så kallade relax kväll. Ligga i badkaret med ansiksmask. Kokhett vatten och bara slappna av.
Känner att jag verkligen behöver det idag. Så det är vad jag ska göra nu! Åkte snabbt till stan innan och köpte med mig denna ansiktsmask. Aldrig provat innan så vet inte vad resultatet kommer att bli än. När jag ändå var där köpte jag också med mig en hudsalva. Ny design, men alltid lika bra. Mina läppar har torkat ut denna äckliga vinter...

BJUDA LITE GRANNA



Såhär kan en helt vanlig konversation mellan oss vara (Fast vi älskar varandra i alla fall ♥)

Vera ville vara med lite extra i slutet, för hon är mycket bättre än mig (enligt henne -.-)
- NEJ ENLIGT ALLA BITCH (Enligt vera -.-)
- Men va?! Sluta, stick det är fan inte kul längre.
- Sluta vara så fucking jobbig hela tiden din jääääävla fitta.
- DU SKA INTE TALA OM FÖR MIG VAD JAG ÄR OCH INTE ÄR.
- FAN VAD DU SKA BESTÄMMA HELA TIDEN DÅÅ!?
- M

Boring monday

Kan inte riktigt försvara mig själv, när jag vart så fruktansvärd på att blogga...
Men jag är ärlig. Jag har faktiskt inte orkat sätta på datorn. Har inte vart speciellt happy de här senaste dagarna, så har inte känts rätt att publicera tråkiga inlägg från mig.
Men nu är jag tillbaka (som jag sagt hundra gånger och aldrig håller), men jag ska verkligen försöka mitt bästa!

Skolan är igång igen, ny vecka, nya trötta miner. Jag orkar inte, men vad gör man inte för skolan och utbildningen.
Sitter just nu i mitt rum halvdöd och lyssnar på musik. Vad mer ska man göra en tråkig måndag kväll...

Ikeapizzorna är sviiiingoda...


Bild på sura jag imorse...

Tjingeling! Nu har jag vaknat.
Vaknade på fel sida idag... Har vart arg enda sen jag vaknade, och känner att jag måste få i mig något att äta. Kan bero på min hungriga mage kanske?

Skulle åkt med mamma och träna imorse, men var så trött imorse när hon försökte väcka mig, så jag sov vidare. Har ingen aning hur dagens planer ser ut, men ska försöka tvinga med mamma till IKEA. Det var så länge sedan jag var där, och åt deras så jäkla goda pizzor haha...

Vi hörs efter maten!

BUDDHA TO BUDDHA

RELIEF

Det är en sån otrolig känsla att inte behöva gå 4 km till WILLYS varje gång vi behöver handla mer mat. Nu står våran älskling 10 steg ifrån affären och väntar på att bära hem packningen!
Sedan flera år tillbaka har jag och mamma alltid fått bära tunga kassar med mat i hem. Det har vart en sån jäkla överansträngning för våra axlar och rygg, så ni anar inte vad härligt det är att ha en bil nu =D

Vi handlade i alla fall med oss massa frukt, yogurt, juice och såklart lite fredags gått.
Det blev två sorbet glassar, cola light och less fat chips. (Inte för att det hjälper sådär jättemycket med "less fat") Men dem är goda (!!)



DREAM















GIANT PASTILLES

Är det bara jag som inte kunnat logga in på blogg.se?
Blir så irriterad när det ganska ofta ska vara något som inte stämmer...

Men nu funkar det i alla fall, och jag är tillbaks.
Idag har jag stannat hemma från skolan på grund av hemsk värk i magen. Var lite hektiskt igår, så tror att det är lite på grund av det.
Ska snart plugga lite matte, och sedan vet jag inte riktigt vad planen är. Kanske åker iväg någonstans med mamma. Vi har ju faktiskt bil nu =D

Nu ska jag forsätta smaska på mina LÄKEROL här, vi hörs senare haha!

SVERIGE- ARGENTINA

Mycket spännande match!
Ska försöka blogga direkt efter, men jag kan inte lova att jag kommer hålla mig vaken tills dess. Är jättetrött efter en hektisk dag.
I så fall var det här allt för mig ikväll. Imorgon är det träning efter skolan, men innan det möter jag upp Saba och solar.
Låter endå som att morondagen kommer att vara en ganska härlig dag. Kommer sova gått ikväll, va nämligen nere med mamma och satt i bilen ett tag =D Skulle kunna sova där inatt, men jag fick inte. Ha-ha...

Mum



"Hej Zana! jag älskar din blogg och sånt, men jag undrar vad din mamma jobbar med? för du får ju så mycket grejer hela tiden"

- Hejhejhej =)
Min mamma jobbar som personlig tränare på SATS, dessutom instruktör på flera olika klasser där. Hon är instruktör på klasser som Bodypump, Shape, Cykel, Box mm. Hon har alltid älskat allt som har med sport och träning att göra. Hon har själv tävlat elit i judo, och sen dess har hon alltid vart kreativ för olika träningssätt. Hon brinner för att hjälpa andra med träning, och tränat såklart själv, hm... HELA TIDEN
Hon är verkligen världens bästa, och jag får förtjänade saker. Om jag är snäll flicka, så får jag... Nej men precis som de flesta barnen, hehe.

På dessa bilder under, blev mamma fotograferad och intervjuad. (Ni kanske såg henne på teve?) Och medans hon blev fotograferad av en något mycket bättre fotograf än jag, tog jag de här bilderna ♥ Mamma i vit dräkt!








JAG ♥ VÅR BIL

Kom hem för inte så länge sedan. Ätit lite och förälskat mig i vår nya bil. Kan inte sluta titta på den genom fönstret. Och det känns så overkligt. Att vi faktiskt har bil nu. Och vilken skönhet till bil alltså, sååå himla fin... Kommer trivas så bra,  både jag och mamma!

Nu måste jag i alla fall planera min vecka. Ska sätta mig framför mitt bord med kalendern och skriva ner lite ärenden och plugg som ska vara gjort denna vecka. Känns verkligen som att jag lyckats bra med mina betyg. Vi kommer att få reda på de på torsdag, men jag har en känsla redan nu att jag har vart duktig, alla fyra åren på Casa.
Känns endå ganska tråkigt att det bara är en termin kvar på min skola. Fick dessutom reda på att min mentor ska bli pappa =D
"Jag ska bli pappa". Sekunden senare studsate alla upp från matbordet (speciellt vi tjejer). Nästan så att man blev tårögd...

Men nu får ni bli lite smått tårögda, för här kommer våran bil =D Jag dör nästan här framför datorn...



Ska börja med dagens skämt...

"Hahaha varför har du suddat bort lite av ditt ben där uppe? Tard"
- Herregud, det här måste vart den kommentaren jag skrattat åt mest av alla, i min bloggs historia. Att jag skulle "sudda" bort lite mellan mina ben på en bild? Finns ingen sanning i detta, och det ska jag strax bevisa för dig.
På mitt bildprogram på datorn valde jag att göra om bilden med lite skärpa, inget annat. Har inte klippt ut, gjort mig smalare över huvud taget.



Här kan ni även se på mina gamla outfits, att det INTE redigerat mellan mina lår.
Jag är smal, och förstår att du kan vara lite småavundsjuk. Hade jag också varit om ajg inte var jag!


WELCOME TUESDAY

Vet ni vad. Ska faktiskt lägga mig nu. Är riktigt trött efter dagen. Ja ni vet precis vad jag har gjort!
Kan knappt hålla ögonen öppna, och känner att jag kommer att sova riktigt gått ikväll. Sover alltid grymt utan att jag vaknar upp en enda gång, när jag tränat ihjäl mig. Det enda positiva med min träningsvärk som redan har kommit...

Avslutar inlägget med en bild på mig från idag!

It smells papaya

Ååååååååh nu mår jag så bra.
Låg i badkaret i 20 minuter och bara blundade, slappnade av. Tänkte på ingenting.
Luktar världens bästa bodybutter, och mamma kan inte sluta lukta på mig när jag springer förbi =D Ingen kan motstå papayalukten...

Ligger i min säng med min nyköpta pyjamas. När jag kom hem låg den på sängen, så var bara tvungen att hoppa in i den direkt efter duschen. Just nu känns allt väldigt bra.



DOUBLE

Hej på er!
Ni anar inte hur trött jag är och vilken träningsverk jag har, REDAN. Körde inte bara ett pass idag, utan två, precis efter varandra!
Började med en jobbig Bodypump, och avslutade sedan med en rolig (men fruktansvärt jobbig) Bodycombat. Fy vad jag är grym =D

Nu ska jag unna mig en lång dusch, och sedan ska jag lägga mig i soffan och vara stolt över mig själv, vilket jag verkligen borde vara. Helt sjukt att jag faktiskt klarade av det... Bästa känslan

Idag tränade jag i mitt nya Nike linne och favorit brallorna. Allting går så himla mycket lättare när man har på sig något man nyligen köpt och som man tycker om =)


Visst är linnet snyggt? Älskar färgen, men ryggen är nog min favorit!
Vi hörs efter min långa och välbelönta dusch ♥

17 januari 2011

Godmorgon!
Sitter i skolan och jobbar med ett musikarbete som ska vara inlämnat redan på torsdag. Är strax klar, och det finns nästan ingenting mer relief än att ha ett arbete mindre att tänka på-

Samtidigt lyssnar jag på musik och känner att denna dag kommer vara rätt så skön. Inte så mycket lektioner, och sedan träning. Har börjat styra mitt liv rijält nu med träning och plugg! Känns som en bra start på terminen.

LETS PRAY AND GO TO BED



Dags för mig att hoppa i säng. Skola imorgon, och jag kan lova er att jag nästan kastar väckarklockan genom fönstret när den ringer... Vill ju då att detta helst inte händer. Kanske skadar någon där nere på gatan...

Ja, ni märker att jag är trött. Vem fan står nedanför fönstret och väntar på att få en flygande väckarklocka i huvudet 7 på morgonen, ha-ha. Inte många!

Godnatt ♥

CHECK IT OUT

Måste självklart skriva tillbaks om min så fina vän Frida som länkat mig på sin blogg. Saknat henne otroligt mycket. Denna tjejen har jag gått igenom allt med. Fantastiska minnen, verkligen. Några av dem finaste. Men aldrig lika fina som du ♥

Det gick lite upp och ner på hennes blogg med uppdateringen, men nu är hon tillbaka och tänkt förmedla massor med fina bilder och grymma inlägg. Så det första jag tycker ni ska göra nu är följande: http://fridamalmbergs.blogg.se/ klick!








URBANEARS

Köpte dessa unika fantastiska hörlurarna idag. Tveka inte en sekund, 599:- Åhlens!

Denna söndag

Hej allihopa!
Ligger i mitt nystädade rum just nu, och hur härligt är det inte med en nybäddad säng. Nu kan man andas friskt måste jag säga...
Har haft träning idag, och idag gick det väldigt bra. Min flickis är på god väg, och tävlingsprogrammet rullar på som vanligt, förutom några enstaka ändringar.
Annars är allt finfint med mig faktiskt. Skola imorgon, så ikväll blir det faktiskt bara slappa framför teven. Söndagar måste vara den värsta dagen på veckan.

NEW JEANS



DIESEL, 1399:-

Öppet hus

Godmorgon!
Jag har lite bråttom nu på morgonkvisten, men hinner skriva ett inlägg eller två.
Ska på öppet hus på Polhem med Erica alldeles strax, så har fixat mig och packat träningskläder för zumban efter med Bella =D Är rätt så taggad faktiskt! Åt ju godis igår, så det är dags att bränna det, haha...

Idag bär jag detta. Inget speciellt idag


PLANERING



Need to think positive

Nu får jag ta och rycka upp mig lite... Har trots allt en blogg att ta  hand om. Så ska i alla fall försöka blogga som vanligt igen! Förlåt för mitt lilla break här på bloggen, men jag behövde det verkligen.

Idag har jag i alla fall vart i skolan till halv 2, och därefter åkte jag in till stan en snabbis och köpte med mig en ny penna och en kalender. Sedan var det raka vägen hem och göra lite matte i någon timma. Eftersom jag vart så duktig hela veckan med mat och träning, så har mamma köpt hem lite naturgodis, cola & vanligt godis till oss.
Jag gick på pass på söndagen, måndagen och tisdagen. Imorgon ska jag på Zumba och på söndag har jag träning. Har inte fått i mig en enda godis eller dricka. Har istället kört på vatten och nyttig mat.
Detta är ett stort steg för mig, så jag är riktigt nöjd och trodde aldrig att jag skulle klara av det ♥





Sista låååånga sovmorgonen...



Godmorgon!
Sista dagen innan lovet är slut som jag kunde sova ut... Tanken av att jag måste vakna redan klockan 7 imorgon bitti får mig vilja spy... Jag vill inte! De här tre veckorna har gått alldeles för fort.

Ska strax städa undan lite i mitt rum och sen måste jag packa inför dagens gympass med Bella. Innan det ska vi sola också.

& förlåt så mycket för att jag inte bloggande någonting igår. Men jag hade en liten bloggpaus igår pågrund av lite småsaker. Men nu är jag tillbaka =)

New bag

Glömt visa er min nya väska, hur kunde jag! Den som är så läcker =D
Är i alla fall hemma nu. När jag stigit in ser jag att mamma däckat av på soffan. Väckte henne och frågade ifall hon ville ha lite mat, och när hon började prata insåg jag att det var något som inte stämde... Mamma har blivit sjuk, IGEN! Fy, stackars mamma. Får ta hand om henne extra nu alltså ♥.
Har i alla fall lagat lite mat nu, grillad kyckling med sallad, och tänkte bara blogga lite snabbt innan jag ska lägga mig i soffan och kolla på film.
Är helt slut verkligen. Idag var solariet alldeles för varmt så jag kom ut 5 minuter tidigare. Ush, det var nästan för jobbigt. Men lite färg har jag i alla fall fått på mig.


Visst är den snygg? Ännu snyggare i verkligheten =D 1700 kr gick den på!

Snabb borstning

Måste kila! Har jättebråttom. Ska träffa mamma om en kvart, och om jag inte har fel så är det strul med Västtrafik (Som det är varje år)
Hörs sen, pusspuss

I DONT NEED A DISHWASHER

I use my hands!
Diskar just nu och tänkte bara medela att jag är vaken. Har ätit frukost och nu städar jag lite smått. Ska om en timma ungefär möta mamma och fixa en sak, sedan träffar jag Olivia, så ska vi sola ♥ Känner att blekfisa jag behöver få lite färg. Får drömma mig bort till något varm land...
Ska försöka hinna skriva ett inlägg till innan jag drar.

Och ett snabbt svar på en kommentar jag fick: "Du tar verkligen åt dig av varje elak komentar du får. Komiskt".
NEJ, det gör jag inte, jag vill bara få er alla att inse att ni inte äger jorden, och snälla sluta läs min blogg, jag behöver inte bloggläsare som du. Jag nöjer mig med mina grymma och snälla läsare. Jag bloggar inte för att bli känd här, jag bloggar för att jag tycker det är kul. Så behöver inte ditt besök på min blogg!

Dags för mina vardags sysslor...


Ska tvätta av mig sminket, och sätta på mig någon mysig pyjamas. Har suttit vid datorn nu ett tag och hjälpt mamma med musik. Blev ingen film, förens nu strax! Så mycket som mamma gör för mig, så måste jag vara snäll tillbaka ♥.
Tror inte det blir något mer bloggande för mig ikväll faktiskt. Klockan är endå ganska mycket och så ska jag kolla på film. Datorn behöver nog vila lite också från sin största fiende, jag haha...

Hoppas ni haft en trevlig dag. Imorgon ska jag sola och på kvällen sover kanske saknade Olivia hemma hos mig. Kram kram på er!

Svar på kommentar



"Asså helt seriöst haha, man ser verkligen att du kopierar andra med dina kläder.. Snälla? Kom på något eget haha"
- Det här är så patetiskt att jag sitter och skrattar åt kommentaren... Är det någon som äger "min" (som du inte tycker att jag har) klädstil?
Varför beställs det inte bara ett plagg av varje i butikerna, som bara DU kan köpa? FÖR ATT ALLA HAR RÄTT ATT KÖPA PRECIS VAD DET VILL. Det är ingen som kan bestämma att "Det här är mitt plagg, som ingen ska köpa. Köper någon denna, så är han/hon en härmapa". Den personen borde i så fall mogna upp och inse att man inte äger alla klädesplagg i butikerna. Köp upp hela stan i så fall, om du ska tala om för mig vad jag ska köpa och inte köpa för att "kopiera" någon annan. Jag köper det jag tycker är snyggt, thats it. Du kanske har ett eget lager där hemma med kläder som bara du har i hela världen. Eller? Tror inte det va.

Welcome ♥

"Orlando Bloom and his sexy Victoria's Secret model wife Miranda Kerr have welcomed a baby boy! Miranda gave birth to the little boy yesterday.

An X17 photographer overheard Orlando bragging about "his son."

The healthy bundle was delivered at an LA-area hospital. Miranda's parents visited the happy family around 8pm last night."

Enligt mig är det här världens vackraste människa. Hon är en stor inspiration till mig, och en gång i tiden hoppas jag att jag lyckats med mitt drömyrke som är precis vart hon har hamnat. Ett stort grattis till henne och Orlando som i onsdags fick sin första son. Man vet dock inte vad han heter än...

Snäppet för långt...

Idag hittade jag något finfint ♥

Hej vänner
Sitter i köket just nu och käkar godis. Det förtjänar jag verkligen! Denna veckan har jag hållt mig borta från smått och gått, pizza eller liknande. Bara nyttig mat. Har verkligen tänkt på vad jag har stoppat i mig =) Och det lönar sig faktiskt. Märker att godissuget inte är detsamma som det var innan.

Idag i stan hittade jag en jättefin tunika/kofta som jag köpte hem. Inte så mycket mer än det, förutom två Bodyshop krämer. Finns det något bättre än att precis ha duschat, kräma på sig en fruktig kräm och lägga sig i en nybäddad säng?!
Ikväll ska jag mysa framför teven hade jag tänkt. Det är snart skola så får vila ut mig det sista nu innan det är dags att köra igång hårt igen. Jag vet inte hur jag kommer att orka =( Måste börja ta tag i öppna husen innan det är försent också... STRESS!


Hunky Dory

BRÅTTOM!!!

Trodde att jag skulle hinna fixa mig tills klockan ett om jag vakna kl 12. Där trodde jag fel... Nu får jag stressa ihjäl mig!
Ska in till stan med Saba och kolla ännu en gång om jag hittar något fint. Det finns ju ingenting, överhuvud taget =( Vi får hoppas!

Film dags med världens bästa mor

Nu ska jag kolla på film med mamma. Hoppas jag hinner göra ett inlägg eller två efter filmerna ♥
Inget chips eller godis, det är trots allt bara torsdag, så det blir frukt =)

Mina nyårspresenter/julklappar



En jättefin Odd Molly tunika!


Min favoritdoft från Bodyshop ♥




Ska även få en Mac dator, men den får jag inte förens jag börjar gymnasiet. Tycker det är bra, så att den inte hinner användas väl!

OVÄDER

Hej på er. Kom hem från stan för inte så länge sedan. Tog en mysig fika med mamma på Le pain de francais. Tog en salami och briost macka, svingått =D Det går knappt att gå i stan, eftersom gatorna är fulla med snö. Man kan lätt tro att alla är riktigt packade...
Har inte visat er vad jag fick i julklapp/nyårspresent, så det kommer strax upp på bloggen också ♥


Jag idag!




Det här är inte okej

Kommer ni ihåg mitt inlägg om för unga mammor? Något jag absolut inte tycker är okej är när någon koppierar. Jag menar, i min blogg vill jag gärna skriva mitt eget. Och inte ska jag behöva vara orolig att någon annan läser och sedan tar idén. Det tar inte 30 sekunder att göra ett inlägg, Det krävs arbete och idéer faktiskt. Och nej, jag tror knappast det är en slump att hon råkat skriva om exakt densamma sak som jag, när det finns miljader olika saker att ta upp. Dessutom har jag kännt denna personen väl.

Mitt inlägg



Hennes (Nämner inga namn.*)


BLUEBERRY



Så. Nu har jag duschat klart och ska strax lägga in all frukt mamma kom hem med i kylen =)
Sedan ska jag och min mamma äta vanilj yogurt med blåbär. Det första jag tänker på när jag ser skålen är sommaren... Kommer ihåg hur mycket blåbär med yogurt vi åt. Vi plockade flera backa!

Shower

Not in the mood, fuck this...
Ska lägga mig i badkaret och tänka på annat. Hörs senare med bättre och gladare uppdatering! Får låtsas vara glad i alla fall...

Såhär på morgonkvisten

Godmorgon ♥
Har sovit jättebra inatt, men blev lite bitter när väckarklockan ringde haha...
Men nu är jag pigg och glad och ska börja fixa mig. Ska kolla på min älskling Justin på ett program om drygt en timma, så innan det ska jag klä på mig och sminka mig, så att jag är redo direkt efter!

Jag och saba ska gå runt och titta lite, kolla ifall jag hittar någonting fint =)
Vi hörs senare, puss och kram!

Time to sleep and dream about this boy

Nu ska jag gå och lägga mig! Ska upp hyvsat tidigt imorgon och åka in till stan och träffa Saba. Men innan det ska jag kolla på ett program med Justin Bieber som går på morgonen. Han är min värld, så det får jag absolut inte missa.

15 år & mamma

Ni alla bloggläsare där ute har säkert hört talas om den 15 åriga mamman "Micahs.se"?
Medans jag var inne på datorn tänkte jag kolla in på bloggen en snabbis, och ser att hon är gravid igen?

Jag blir inte äcklad, men snäppet innan... Som femton åring ska man inte ha två barn. Man har skola och måste förbereda sig för sin framtid. Det är alldeles för tidigt.
Att ta hand om ett barn tar mycket tid, och ska hon nu dubbla? Från och med nu kommer hennes liv handla ungefär om att ta hand om barnet, ta hand om barnet, ta hand om barnet.

Vad tycker ni om det här med alldeles för unga föräldrar?

http://mhammarlund.blogg.se/images/2010/bloggen_119012654.jpg

Hon är säkert jättelycklig med sin lilla Kelly, men hon har själv erkännt att det är väldigt tufft. Varfår då inte skydda sig nästa gång, så inte misstaget att man blir gravid kommer hastigt, och man kanske vill göra abort...
Ni som inte läst hennes blogg kan läsa den här.

Please please please....

Jag skulle himla gärna vilja ha lite hjälp med en sak... DESIGN!
Har haft min nuvarande alldeles för länge och skulle bli så tacksam ifall någon där ute skulle vilja göra en riktigt bra design till mig. Något i stil som den här http://ohstlin.se/ ♥

Menar inte att designen ska kopieras av hennes, utan STILEN på den. Ljusa, mjuka, goa färger och mysiga bilder med något fint textsnitt. Den som gör mig denna tjänsten vore en ängel! Kanske väntar en present till den personen...
Designen kan ni sedan skicka till: [email protected]
Kram

MINA NYÅRSLÖFTEN


1. Bli vigare och spänstigare
2. Kunna rondat flickis på vanligt golv
3. Sluta bita på naglarna
4.
Träna varannan dag med Bella på gym (Olika pass mm)
5. Godis och snabbmat bara på lördagar
6. Modella

Mina allra 6 viktigaste nyårlöften. Det här ska jag fixa ska ni se!




"Skulle du kunna tänka dig o träffa en läsare? typ ta en fika eller så.."
- Jo det skulle jag faktiskt kunna göra. Tycker det skulle vart jättekul, men i så fall några fler =)

"Vad hände med uppdateringen?"

Ja vad har igentligen hänt med min uppdatering...
Har inte hunnit blogga för att jag vart på vägen hem. När jag äntligen var framme i Göteborg var inte det första jag tänkte på att sätta på datorn och blogga.

Men nu ska allting vara som vanligt, och jag ska blogga som jag gjorde innan jag åkte till Norge.
Ber hemskt mycket om ursäkt för att det vart som de vart, men kan inte hjälpas ♥
Kom precis hem från stan med Bella Erica och Bea. Tog en mysig fika och umgicks. Saknat dom så! Nu är jag hemma och ska hjälpa mamma med någonting på datorn. Hörs senare =)

Världens bästa

Lite bilder från igår innan nyår

Jag och min kusin lekte lite med systemkameran =D

GÅTT NYTT 2011



Hur kænns det gått folk? Två tusen och elva, redan. Gud vad tiden har gått fort alltså. Det har bara susat førbi!
Ett enda år kvar hær på jorden... 2012 ær det slut på levandet... Nesh jag skoja bara =D Allt det dær snacket ær bara "tull".

Førlåt før min otroligt dåliga uppdatering, men igår var det nyårsfirande med slækten och då vill man inte sitta bunden vid datorn. Men nu ær jag tillbaks och ska førsøka blogga så mycket jag bara kan æven fast jag ær hos mina kusiner i Norge.
Och idag blir det påfyllning! Mina andra kusiner från Sverige annlænder hær kl 16:00. Ska bli kul att få træffa dem också ♥
Ska førsøka fixa lite bilder och lægga ut från igår!