Trøttelitrøtt

Imorgon kommer min mamma att anlænda hær i Norge tidigt, så jag ska gå och lægga mig nu!
Jag ær jættetrøtt faktiskt... Har varit en rolig men endå ganska tuff dag. Deckade i soffan direkt efter fotograferingen. Imorgon ser jag fram emot ennu en fotograferingsdag, sen senare mot kvællen ska jag bara umgås med min mamma som jag saknat så ♥


PHOTOSHOOT

Idag har jag blivit fotograferad, så har inte hunnit blogga någonting alls. Førlåt førlåt!
Ska førsøka bættra mig, jag lovar....

25 december

Hej på er. Ska strax hoppa in i duschen, så får bli ett snabbt inlægg!
Idag har jag och min kusin førberett lite infør en photoshoot imorgon. Testat smink, hår osv før att imorgon vara redo. Nu ær vi klara med det och ska ha lite spakvæll hær hemma, behøvs!

Nu nær jag ær hær nere i Norge kommer uppdateringen vara lite enformig som ni kanske mærker, men jag førsøker umgås så mycket som møjligt med mina kusiner nær jag væl ær hær.

Vi hørs, puss och kram!

NAP

Ær man rætt så størd ifall man somnar någon timme på julafton? Shit, jag kænner mig træffad! Vaknade før någon minut sen och nu ær det dags før værldens julbord, jag ær vrålhungrig.



Jul jul strålande jul



Juuuuuuuuul =D
Vaknade før en stund sedan och har precis ætit frukost med hela familjen. Strax ska jag och min kusin læmna presenten på bilden till hans kompis och sedan hem och bara njuta av denna juldag. Senare ska vi æven baka pepparkakor! Vi hørs senare, hoppas ni får en underbar dag med mycket presenter ni ønskat er ♥.

GOD JUL ♥

Hoppas ni får en underbart mysig jul med familj och vänner. Kram på er!


Kan lova er att ni førjænar massa fina presenter, från tomten bakom masken. Ho-Ho

Spännande

Tycker ni att jag överdriver? Klicka på länken för att förstå vad jag menar hehe:
http://www.witbjbf.com/?id=zanibieber

http://nejati.blogg.se/images/2008/tumme-upp_10269178.jpg

Gått gåtteli gått gått

Medans storbloggare som Kenza anlänt i Thailand, ligger jag på soffan i frusna Sverige och gottar mig. Inviger härmed jullovet på riktigt!

Tagit en lång lång dusch, längsta på väldigt länge. Och nu känner jag mig fräsh och redo för filmkväll. Viktigt med ensamtid ibland ♥ Självklart ska jag kolla på film med mamma, nu när det är en dag kvar tills jag åker. Nu får det vara nog med ensamtiden! Filmkväll med mamma som sagt, och imorgon ska man stiga upp tidigt på morgonkvisten och packa det sista. Tur att mamma också åker ner några dagar efter mig ♥ Ser ni vad som väntar? VITLÖKSBRÖD

DAMN BLOG

Är det bara min blogg som strular? Kan inte lägga in några bilder, ingen aning varför. Får avstå och vänta, så kanske det löser sig!

Update: Det har löst sig, thank god =D

Nu är det äntligen jullov

Hej på er.
Ligger i soffan och slappar just nu. Hostar som fasiken, och det beror säkert på att jag gick till skolan idag.
Kände att jag verkligen ville säga hejdå till klasskamraterna.
Denna terminen har vart både skitjobbig och rolig. Kommer verkligen vara jättetungt att lämna min härliga klass, och gå vidare till ett gymnasium med betyg... Ush, nu ska vi inte tänka på det =)

Efter skolan åkte jag in till stan, där jag hann träffa Saba en snabbis. Fick med mig en sak hem, mitt bästa köp på länge måste jag säga. Kan ni gissa? ♥

Fjooooooooooooortis!



Tvättat ansiktet, borstat tänderna, och krämat på idomin på läpparna, hihiw tiewp aws myws... Nej jag skoja bara, halft. Fast jag har faktiskt gojsat på idomin på läpparna, det var inget skämt =D, vilket gör att dem är mjuka och härliga på morgonen när jag vaknar. Nu på vintern har jag väldigt torra läppar, och idomin är ett grymt hjälpmedel!

Sista inlägget för ikväll. Ska locka håret lite med mamma för skojs skull!
Godnatt. ♥

Liten julklapp till Hannes

Mamma har gjort en jättefin present som jag ska ge till min mentor imorgon. Visst blev den bra? Vill nästan ha en sån själv!


FJÄDRAR

Eftersom jag åker bort redan på torsdag så känns allt rätt stressigt. Behövde köpa sista julklappen till mamma, inslagspapper, och medans jag gjorde det hittade jag samtidigt lite saker till mig själv som mamma så snällt betalade till mig! Sen träffade jag Saba en snabbis, eftersom det är sista gången vi ses på tre veckor ungefär... Ett litet hejdå där, och nu är jag hemma! Ångrar lite att jag gjorde ärendena men jag hade inte riktigt något val. Mamma förtjänar en fin present! Det var värt att lyfta sin sjuka röv från soffan, när man tänker på hur underbar min mamma är och hur mycket hon faktiskt förtjänar en bra present ♥.

Nu ska jag äta, skit hungrig. Har packat in mammas present hastigt och den blev så fiiiiin =) Lägger ut bild på det sen. Men nu till sakerna jag fick med mig idag. Visar en bild på skorna & ögonfransarna som ska användas på en photoshoot i Norge. Köpte en basic tröja och några ögonskuggor också


Mina snygga skor betalade jag bara en 500 för, på Johanssons tror jag det var! Men visst är ögonfransarna
fina? Makeup store 198:-. Fick köpa ett lim till det också, för 89:-

Mina julklappstips

Till mamma & pappa

http://gfx.aftonbladet-cdn.se/multimedia/archive/00420/outfit2_420973w.jpghttp://www.prisjakt.nu/bilder/bild.php?p=680099&type=standard&size=140
Till pappa funkar stickat jättebra! Finns att köpa lite billigare & lite dyrare nästan i varje klädbutik. Några ursnygga jeans, en skjorta, eller kalsonger från Tiger of Sweden!

http://velleee.blogg.se/images/2009/body-shop-lip-butter-de_62946203.jpghttp://www.vinguiden.com/vinbutiken/uploads/blog_attachments/originals/ae8669d8281ed0c285e2ebe6e368ca63.jpeghttp://www.beautyplanet.se/6/large_p1253.jpg
http://www.simplynailsandbeauty.com/info/wp-content/uploads/2009/01/id-foundation-shot.jpghttp://www.chique.se/images/produkter/original/2719.jpg
Till mamma: Fina krämer från bodyshop, någon bok med titeln som beskriver din mamma som världens bästa, krämer från biotherm (lockar min mamma i alla fall =D), Spikmatta för en mor som kanske har lite ont i ryggen och vill slappna av lite då och då. Eller smink från ID och ett par mysiga varma tofflor.

Kompisar, flickvän & pojkvän
http://4.bp.blogspot.com/_2wbRwATOXGI/S66Dlq2dVuI/AAAAAAAAAYs/SbZ7HOuaC3g/s1600/45173.jpghttp://cherrytree.se/wp-content/uploads/2010/11/40964105001_m2.jpghttp://www.ledemia.se/documents/Presentkort.jpg
http://www.streetfashion.se/wp-content/uploads/2009/11/TRIWA-Watches-00.jpghttp://www.allaklader.nu/wp-content/uploads/2009/11/bh_hm3.jpghttp://oldasnew.blogg.se/images/2010/31buoce3ol_97407449.jpg
http://dellebelle.blogg.se/images/2010/paco_rabanne_1_million_edt_50ml_1_71362591.jpghttp://www.skonhetsguiden.se/data/page/image//block/viva-la-juicy-4.jpg
Allt från smycken, fina ringar, nattlinne/underkläder, presentkort, klockor för både tjejer och killar. Till din pojkvän kan ett par converse funka perfekt, eller parfym!

Hoppas jag vart till lite hjälp i alla fall.

21 december 2010

& 3 dagar kvar till julafton =D Ofattbart faktiskt, gud vad tiden har gått fort...
Ingen skola för mig idag heller! Även fast jag såå gärna ville, så fick jag inte av min mor. Jag mår alldeles för dåligt för det. Jag hostar hela tiden och mina mandlar är lika stora som en uppblåst ballong :@

Ska äta frukost nu hade jag tänkt och sedan kolla på någon film. Kramisar ♥

Do you wanna be on top?

Om jag ens ska försöka gå till skolan imorgon så måste jag vila upp mig ordentligt!
Ligger i soffan just nu och skall svälja tre olika tabletter, fy... Är det bara jag som har jättesvårt för att svälja tabletter?
Justin Bieber är på, och klockan åtta är det Top Model final. Vem hejar ni på? Jag hejar faktiskt på Krista som har en mycket bättre gång än Raina. Mycket mer energi och hennes foton är betydligt mycket bättre. Tyvärr har hon lite attityd, vilket sänker henne lite faktiskt. Men med tanke på hennes kapacitet som modell, så hejar jag på henne!
Raina har ett riktigt modellutseende och kommer att ha en modellkarriär framför sig vare sig hon vinner eller inte =)

http://l.yimg.com/l/im_siggJIaS1zDvQs4xhgFPBo_vaQ---x626/tv/us/img/site/68/14/0000066814_20100512223040.jpg
Eller... Vad tycker ni?

JAG KAN INTE SLUTA LE

ÅÅÅÅÅH, det känns som att jag blivit frisk! Jag kan inte sluta le... Mamma kom alldeles nyss hem med Justin Bieber My worlds the collection skiva. Jag är så glad, och nu ska jag bara njuta av världens bästa och finaste artist.





Michael Jackson ft. Akon?

Ni alla har säkert hört det nya albumet där Akon sjunger en duett med Michael Jackson.
Det sägs att Michael Jackson skrev låten innan hans död, medans andra säger att allting bara är fake.

Min uppfattning om detta är faktiskt att det kan stämma. Michael Jackson sjunger inte alls mycket i låten. Som vi också märkt så dras det in väldigt mycket pengar efter en kändis död, och Michael var riktigt stor inom sitt yrke. Antingen vill dom dra in massor med pengar till hjälp av hans död med en fakead Michael Jackson i en duett med Akon, eller så stämmer det att låten skrevs innan hans död...

Jag vet faktiskt inte, jag hoppas att det är äkta! Avgör själva ♥.

Now im feeling so fly like a G6


20 december

Har haft lite relaxing tid för mig själv här hemma.
Kommer ni ihåg när jag skrev ett inlägg om att man ska ta hand om sig lite extra en dag i veckan?
Det har jag faktiskt gjort nu. Perfekt att unna sig något när man ligger hemma och är sjuk...
Har tagit en låååång dusch. Jag använde en ansiktsmask som jag tycker är super duper när man får lite småpluppar i ansiktet här och var. Någon sån där billig tub på Åhléns! Jättebra verkligen. Efter det använde jag mig av en mask till håret faktiskt.
Sist jag var hos frisören köpte vi hem två schampon som heter Beverly Hills. De ena var ett vanligt Schampo, och det andra en hårmask. Det är ungefär som en hårinpackning fast bättre! Man har den i håret ca 3 minuter och sen sköljer man av. Medans jag väntade de tre minuterna skrubbade jag ansiktet med världens bästa peeling!
Raka benen var också ett måste =D
När jag kom ut ur duschen använde jag mig av bodybutter, så nu känner jag mig som en silkeslen liten baby ♥






Här är den grymma hårmasken jag snackar om! Tror den ska finnas
att köpa hos de flesta frisörerna. 400 kr/st

I HATE THIS

Lika sjuk som igår kväll vaknade jag alldeles nyss...
Har inte sovit mycket alls. Fått gå upp mitt i natten och hämta nässpray, så var den slut, så fick jag ta tiger balsam under näsan som sved som fasiken hela natten. Så kunde jag inte svälja för min hals är så svullen, så fick gå och hämta vatten, och klementiner för att lindra lite. Så fort jag la mig i sängen igen så täppte näsan till... ÅH! Finns det något värre än att vara sjuk?!

Idag ska jag bara vila här hemma. Blir det inte bättre så ska vi åka till sjukhuset, för såhär kan jag inte leva i några dagar till... Det är ju lov på onsdag =(

Min hjälte

You need to work hard for something you want

Känner mig så dum och tråkig som inte bloggar någonting nu när jag är sjuk... Så slänger in ett inlägg i alla fall!
Nu har mina kusin och moster åkt tillbaka hem till Norge, Tomt... Men det gör ingenting, åker faktiskt till dem redan nu på tordag! Får hoppas att jag blir frisk tills dess.

Kom och tänka på modellandet när jag ligger här stendöd i sängen utan något att göra, förutom att vila.
Det kanske är någon där ute som läser min blogg som också har den samma dröm som jag? Modellyrket. Tänkte ge er alla lite tips på vad man kan tänka på som modell ♥

  • Se till att bli fotograferad av en professionell fotograf. Då ökar chanserna att en modellargentur blir intresserad av dig.
  • Leta efter fotograf som bryr sig, Det finns en hur många oseriösa fotografer som helst.
  • Ta gärna med en kompis eller familjemedlem till fotograferingen. Om inte detta är tillåtet så tycker jag att du skall avboka... Man vet aldrig riktigt vad det kan vara för människa där bakom telefonen som ringer runt!
  • Inför en fotografering bör du ha så lite smink som möjligt på dig, då underlättar det för stylisten att styla dig.
  • Sov ut ordentligt innan en fotografering, Man vill inte att det skall synas på bilderna att man sovit bara några timmar. Alkohol kvällen innan rekomenderas inte heller!
  • Ta hänsyn till fotografens önskemål, men gör absolut ingenting som du inte tycker känns tryggt. Det är viktigt att du känner en trygghet, det syns även på bilderna sen.
  • En seriös fotograf ska respektera vad dina gränser är inom modellandet.
  • Gå mycket med hög klackat där hemma, så ni känner er säkra med högre skor.
  • Var förberedd i tid med kläder du tänkt använda, så inte tiden av fotograferingen går ut på att leta rätt kläder.
  • Passa tiden till dina olika uppdrag och fotograferingar! Allt kostar faktiskt tid och pengar
  • Se till att hålla kroppen i form och ät rätt och sunt. Hälsan är väldigt viktig i modellyrket.
  • Om du har en hel modellportfölj med många bilder, välj ut dina favoriter och kasta resten. En jättebra bild är bättre än 15 dåliga.
  • Blir du kontaktad på “gatan” av en som jobbar med modellyrket, så lämna aldrig ut kontaktuppgifter, utan be om att få ett visitkort så att du kan höra av dig senare ifall du är intresserad. Se till att få mycket information om företaget.
  • Om du har en favoritmodell som du står upp till, kolla på hennes modellbilder och titta ifall du kanske kan göra något liknande!
http://2.bp.blogspot.com/_28gdNhxamOA/SPyGcdMyhlI/AAAAAAAAAPo/ysUIPowLkmA/s400/Miranda_Kerr080816005.jpg

Hope you understand

Ligger i sängen jätte jätte sjuk... Kan inte röra mig, och hostar ihjäl mig.
Hoppas att ni förstår att jag inte kan blogga när jag mår som jag mår. Ingen skola för mig imorgon heller, kan knappt stå på benen. Åh... Hörs lite då och då när jag orkar resa mig.
Till och med det här inlägget var ansträngande att skriva =(

Vi försöker att lindra min smärta



Jag orkar inteeeee... :(



Såhär ser det ut i vardagsrummet just nu... Fullt med folk!
Lite släkt är här hos oss, och tyvärr mår jag inte alls bra. Ligger i mitt rum på sängen och hostar. Min röst börjar sakta men "säkert" att försvinna... Åh jag hatar det här.
Kan inte andas genom näsan och jag har gjort allting för att det ska släppa, men icke sa nicke

Har sovit en hel del idag också, efter att vi hade vart i stan och tagit en fika. Jag kommer bli dunder sjuk alltså...

Fika med hela bunten

Sjuka jag känner att jag inte tänker ligga hemma hela helgen även fast jag igentligen skulle behöva det... Men men, planerna är att hela släkten ska träffas strax och ta en fika. Vi har ju besök från Norge, så det ska bli kul att samla alla tillsammans ♥. Var längesen vi var hela bunten tillsammans!


Såhär ser jag ut idag. Lite lockar i håret och en stickad mössa, finfint.

Jag älskar dig

Gud, han betyder så mycket för mig. Vet inte hur jag skulle kunna leva utan han och musiken
Du är världens bästa

Härlig fredags kväll

Hej allihop!
Idag har jag inte gjort mycket mer än att vila, och pluggat lite matte. Måste trots sjukan hålla igång plugget.

Nu har jag och Daniella (kusin) vart och köpt godis chips och cola. Vi ska kolla på film och bara slappa. Jättehärligt att få lite frisk luft. Har suttit inomhus hela dagen, så idag utnyttjade jag iskalla gatorna, svinskönt!





Äntligen fredag


Godmorgon! Sjuka jag vaknade alldeles nyss bredvid min kusinvitamin.
Strax ska vi äta frukost och sen bara mysa tänkte vi. Hade tänkt kolla igenom alla mina gymnasieblad som kommit i brevlådan. Det är några hundrastycken haha... Lär ta någon timme!
Vi hörs senare idag, kram ♥

Nu kan jag ta det lilla lugna

Sedär, jag hann förbereda klart innan dom anlänt! Dem är inte här än så jag kan ta det lite lugnt nu tills dom kommer. Maten är klar, jag har städat mitt rum där dem ska bo medans dem är här, och plockat undan resten i lägenheten. Nu är dem välkomna hem till en kliniskt ren lägenhet ♥


Tänk att jag gjort maten själv? Hoppas det smakar!


Gud så mysigt mitt rum är. Trivs så mycket bättre när det inte är stökigt, men det hjälper ju inte... Säger jag alltid, men endå blir det stökigt. Får tänka på det nästa gång jag sliter ut alla kläder från garderoben på morgonarna!
Min moster och kusin har inte sätt mitt nyrenoverade rum, så ska bli kul att se vad dem tycker ♥


CURRY CURRY

Fick för inte så länge sedan reda på att min kusin Daniella och min moster Amina kommer och hälsar på idag från Norge. Gud så kul!
Stressar ihjäl mig just nu, skall laga en curry gryta. Hörs sen, har massor att göra i ordning =D

Katy Perry

Är det någon mer än jag som tycker att Katy Perry är himla fräck?
Hon klär sig som hon vill utan att bry sig, från godisklänningar till en dress med utåtstående tärningar!

Ingenting jag själv skulle sätta på mig, men fy satan alltså vilken cool brud. Diggar henne =D







http://farm4.static.flickr.com/3231/3010566524_886c18f589.jpg

http://3.bp.blogspot.com/_Vtaeq7sB8lc/SvtaLqjrvlI/AAAAAAAAAfk/QrDfUKtL-Lo/s640/katy-perry-conduce-gli-ema-2009.asp55293img1.jpg

http://cdn.buzznet.com/media/jj1/2010/11/katy-ema/katy-perry-russell-brand-2010-mtv-emas-03.jpg

ZANA BIEBER

Vad ska jag ta mig till!
Jag blir sjuk hela tiden... Och om bara några dagar åker jag ner till mina kusiner i Norge. Betyder att jag kommer att vara sjuk där också? Jag som längtat, och så blir jag sjuk i sista sekund...

Jaja. Är i alla fall hemma från skolan idag. Imorse när jag vaknade kunde jag knappt prata. Min röst var helt veck, och jag kunde knappt svälja så svullen min hals var. Jag får hoppas att det bara är en kort förkylning!

Igår i skolan fick vi äntligen våra skoltröjor + byxor. Vi är skitnöjda och dem kunde inte blivit bättre. Måste faktiskt också säga att det är jag som har gjort trycket på tröjan =D


Byxorna kunde inte blivit snyggare

Visst blev den bra? Ser ni att loggan är look a like ABSOLUT VODKA?

-

░▀░░▄██▄██▄░░▀█▀░▄░░▄░▄▄▄░░▄░░▀░▄▄▄░
░█░░░░▀█▀░░░█▄█░░▀▄▄▀░▄▄█░░█░░█░█░░█

Julklappstips

http://static.devote.se/gallery/big/20090815/e1db445ac85be50c65d2a5bff66895a0.jpg
Ghd världens bästa plattång enligt mig.
Inte nog med det, är den pimpad i fin leopard design


Snygga kilklackar på Nelly.
Här är mina favoriter jag ska beställa strax!

http://candis.se/images/2010/id01-053flr_80223749.jpg
Iphone skal i vackra motiv ♥

http://alisagonzalez.se/wp-content/uploads/2010/03/id_bare_27oct08_b.jpg
Id bare minerals, världens bästa smink tycker jag. Önska? =)

http://whatigonnadowithoutyou.blogg.se/images/2010/l_pc961h-i-love-justin-bieber_102928155.jpg
Om man älskar en kille lika mycket som jag, så kan man önska sig
en sån här fin tröja. Det ska fanemig jag ha!

FIN FINT


Tre favoriter! Visst var dom fina? Är ni också intresserade av deras fina kläder, klicka här

Tufft

Jag är riktigt sliten... Jag är trött... Jag är... Sugen på jullov!
Ska äta nu. Kom precis hem från skolan. Stannade på resurs en timma för att göra klart periodiska systemet i no.
Dagen idag har varit tuff faktiskt. Vaknade kl 07:00 på morgonen och kände att jag knappt kunde stå på fötterna. Jag var verkligen jättetrött!
Men jag tog mig upp och somnade på spårvagnen till skolan. Hela skoldagen har varit tröttsam, men nu är skoldagen över och jag ska slappa framför teven med mat ♥

Ändå är det en härlig känsla efter skoldagen, att man ändå orkade ta sig upp och kämpa sig igenom hela skoldagen + en hel timmes resurs! Gud så bra.
Nu ska jag i alla fall äta lite pastasallad med gått vitlöksbröd, därefter ska jag göra klart en so uppgift... SEN lämnar jag skolan för denna dag

Think before you say

Mår du illa när du ser andra människors framgång? Har du lust att lägga krokben på personen som lyckas med något, som du själv misslyckas med? Snackar du skit om personen som har saker du så gärna själv skulle vilja ha?

Det finns människor här på vår jord som ser sig själv som felfria och mycket bättre än andra, även fast du inombords känner dig mindre värd? Känner du igen dig?
Avundsjuka.

Nu kommer vi in på det här med de elaka komentarerna. Jag tror inte att jag är den ensamma drabbade.
Är det kul att göra någon ledsen, är det kul att förstöra någon självförtroende genom att slänga in en taskig komentar? Är det verkligen värt det. Skulle du vilja bli behandlad på det sättet själv? Behandla inte andra som du själv icke vill bli behandlad!

Vissa av er klarar inte av att se på något man igentligen tycker är fint. Vissa klarar inte av att se att någon annan faktiskt har en blogg som ganska många tycker om att läsa, med endå hyfsat fina bilder.
Jag tycker att det är väldigt tråkigt faktiskt. Jag startade en blogg för att visa er en del av mitt liv ur mitt perspektiv. Men som "bloggerska" får man ta vissa konsekvenser, som då komentarerna.
Man behöver lära sig att stänga ute de tråkiga komentarerna och inte ta åt sig. Ungefär in i ena örat och ut direkt i de andra.

Allting skulle vart så himla mycket enklare ifall vi alla kunde vara glada för varandras skull, och bara skicka in massa fina komentarer istället? Jag tvingar er inte att komentera, men ifall ni hatar mig så himla mycket, så kan ni hålla era tankar om mig för er själva, tack. Vi alla är fina på vårt sätt, och jag försöker att stärka mitt egna självförtroende genom att lägga in bilder på mig själv som jag faktiskt tycker ser helt okej ut. Och jag vill då tacka för alla fina komentarer jag får, som faktiskt höjer självförtroendet en grad. ♥


Hej på er!

Jag vet, mitt bloggande har varit uselt, men igår hade vi cheerleading uppvisning, och därefter åkte jag hem till min kusin där vi firade hans födelsedag! Kom hem runt 11 och redan då somnade jag på soffan.

Idag har jag varit i skolan till klockan 15:00. Kl 8 hade vi Lucia, som gick jättebra! Efter skolan stack jag och Bella på ett bodypump pass på SATS. Visst är vi grymma? Vi kör på ett schema med bodypump på måndagar och minst en gång i veckan till. Superduper, ready for the beach 2011 ♥

Kom i alla fall hem för inte så längesen från passet och ska nu äta. Sedan ska jag duscha och sätta mig framför teven och kolla på favorit programmet Paradise hotel. Ska försöka uppdatera någon mer gång ikväll innan jag lägger mig, har ju faktiskt varit riktigt dålig på att blogga... Kram sålänge


Mina kollegor Alexandra, Filip, Bea & Bella!

Min solstråle

Och JA det är han på riktigt.
Jag är medlem på en sida man får betala för att typ vara en del av fanclubben. Så det är jag, och där sökte jag mig in på en privat chat med Justin Bieber. Vi skrev lite småttm och jag har sparat varenda bild på min dator där hemma. Detta hände alltså igår kväll.

Idag gör jag detsamma, fast just nu chattade jag med flera på samma gång. Då loggade Justin Bieber in och gjorde mig till en Moderator.
Jag känner mig så hedrad. Det är bara 2 stycken på fanclubben som är moderators, och jag är en av dom.
Min solstråle vet nu vem jag faktiskt är ♥ Älskar dig min fina


ZABILITO

Fint jag döpt om Saba eller hur?
Sitter i alla fall hemma hos henne nu. Vi har precis ätit pizza och nu ska vi kolla på film och äta godis. Sen ska vi försöka lägga oss tidigt för imorgon är det träning redan klockan 11:00. Men det är värt det, ska sätta min flickis igen hihi.

Dagen idag har varit rätt så go. Pluggade matte i typ två timmar och sen kom min sötnos hem till mig.
Nu ska jag inte vara osocial, HEJA MINNAH, eller... Jag tycker inte någon är en värdig vinnare på idol, men om jag måste välja!


Nej gud vad cool jag är, Zana without any but

Från en som fått för sig att den vet

Komentar: Snälla lilla gumman du kan ge bara ge upp dina för hoppingar!!!! det kommer aldrig bli en modelkariär för din del. du är för smal och viktoria secret vill ha tjejer med muskler vilket inte du har! du har ju inte ens en röv
Svar: Du påstår att du vet =) Jag bryr mig faktiskt inte vad du tycker, dont care, avundsjuka. Nej, jag kanske inte har en så stor rumpa, kan jag hjälpa det? Det kanske är du som har en röv bred som en flodhäst ass =D Puss

Plugghäst

Nu ska jag plugga matte i en och en halv timma, och sedan kommer Saba hit!
Dagen idag har varit rätt så skön. Haft lucia träning i någon timme och sedan gjort klart ett so arbete, skönt.
Vi hörs efter matten, kram ♥


Jag idag, shleten...

Night Night

Nu ska jag sova, skola imorgon! Efter skolan ska jag plugga massa matte och sedan träffa Sabis,
puss och godnatt ♥

http://justgrowingup.blogg.se/images/2010/god-natt_19702210_32293016_82716330.gif

Dont hate, just love

Komentar: Zana! Jag förstår om det är svårt att skita i det men försök. Snälla? Hur jävla mycket bättre kan den människan vara? Han/Hon är säkert bara ledsna över sig själva och ledsna för att dom aldrig någonsin kommer kunna bli angels. Du har typ allt en angel behöver, längden? utseéndet & kroppen! Du är verkligen jättefin och det tycker jag du ska tänka på, ofta! Och så verkar du vara supersnäll också! Btw, du driver ff min favvoblogg! Thank you so much 4 beeing u!
Svar: Asså ååååh jag vill bara ge dig en super duper gigantisk kram! Du anar inte hur mycket denna komentaren betyder för mig. Jag blir nästan tårögd, på riktigt. Och det vill jag tacka för, att du peppar mig med en så otroligt fin komentar du skickade till mig. Tack så hemskt mycket. Du får priset för min bloggs finaste komentar ever ♥


Får bli en gammal glad bild på mig. Tack tack tack ♥







Kategori: Ingen 303 läsare









Körtelhelvete

MÅNDAG DEN 4 OKTOBER 2010, KL 13:56

Hej... Ni är säkert jättesura på mig... Men jag ligger hemma med körtelproblem...

Har 40 graders feber och äter pencilin tre gånger om dagen. Är tillbaka när det löst sig, puss




Kategori: Ingen 333 läsare











Dagen före skola

SÖNDAG DEN 26 SEPTEMBER 2010, KL 14:49

Hm... Söndag... Hatar söndagar...

Första skoldagen imorgon då på en vecka! Känns tråkigt att vara tillbaka. Skulle lätt stannat kvar en vecka till i Barcelona. för jag trivdes så jäkla bra där.

Men det är alltid skönt att vara tillbaka på plats här hemma igen.

Imorgon är det skola från klockan 09-15. Därefter stannar jag och Bellis på resurs till 16. Klockan 16:30. Fem skall vi gymma på SATS och gå på en klass, WOHO. Pepp kan man säga!

Nu skall jag och mamma sticka och hyra en film. CIAO




Kategori: Ingen 652 läsare









Home "sweet" home

LÖRDAG DEN 25 SEPTEMBER 2010, KL 13:54

I've missed my mum, I've missed my rabbit, I've missed mig iPhone, I've missed my blog

 




Kategori: Ingen 644 läsare









2 dagar kvar

TORSDAG DEN 23 SEPTEMBER 2010, KL 16:47

T-nkte blogga lite snabbt. Kommer hem p- l-rdag morgon s- oroa er inte




Kategori: Ingen 719 läsare









BARCELONA-BRUNK

TISDAG DEN 21 SEPTEMBER 2010, KL 21:40

HOLA, BUENOS DIAS

E faktiskt i Barcelona so vanliga bokstever blir det inte... Marcus min venn brunkar och e singel, wanna lick.

Skoja ba, e hyperventilerad av den her underbara resan. Vi har det grymt kul och resan har bara borjat. Shoppat lite hihi, och imorgon till stranden.

Okejdo, erkenner, det e marcus som bloggar tihi, zana skiter och hon e best




Kategori: Ingen 750 läsare











Gör mig så ledsen

Komentar: Du är för ful för det, plus att dom vill inte ha så smala tjejer, du är för smal.
Svar: Hur kan någon trycka ner en människa på detta sättet, när jag till och med lagt tid på att skriva mina egna känslor och mitt eget självförtroende här på bloggen. Jag vill nästan bara sjunka ner i gjorden och gråta några påsar fulla.
Förstår inte människor att det är så fel att göra på det här sättet? Varför hata utan anledning när man kan älska. Jag vet inte vad mer jag ska säga, just nu är jag väldigt ledsen...

ANDY WARHOL

Sådär! Nu känner jag mig så himla duktig. Precis gjort klart min bildanalys, så nu kan jag faktiskt ta det lite lugnare de sista två veckorna. Känns jättebra verkligen. Har vart lite stressigt det sista nu.
Det är en så otrolig känsla när man är klar med något till skolan som man är nöjd med =)

Skrev en bildanalys om Andy Warhol.
Både jag och min världsbästa kusin Daniella är big fans av Marilyn Monroe. Vi båda äger några tavlor av honom på Marilyn, så jag skrev om honom ♥ Det gick jättebra, tills jag kom till det viktigaste på hela arbetet: Analysen.
Allt funkade super, men analys är faktiskt svårt att skriva. Att skriva vad man själv tycker om personen, och skriva om utvecklingen inom konst osv.
Tillslut blev jag klar, efter en timma på bara analysen. Pjuewh =)

http://artisme.files.wordpress.com/2007/09/marilyn.jpg
Namn på tavlan: Marilyn Diptych, av Andy Warhol 1962

9 december

Idag vaknade jag med den sjuka huvudvärken jag haft denna veckan och förr förra, så ingen skola för mig.
Vet inte vad jag ska ta mig till, får huvudvärken ganska ofta nu, och vad kan det igentligen bero på?

Jag ska i alla fall sitta hemma och göra klart ett bildarbete och bara vila. Ingen speciell plan för idag. Nu ska jag äta frukost, puss!

Våga och kämpa


Heeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeej!
Nu är jag glad glad glad =D
Klarade min rondat flickis helt själv idag på träningen, och jag kan inte ens beskriva lyckan. Så som jag kämpat! Tillslut tänkte jag bara: "Nä nu måste jag våga det här, det är dags", and I made it. Fått mig på bättre humör, verkligen...

Nu ska jag titta på sista avsnittet av Grey's Anatomy denna säsongen, kram ♥

Not in the mood

Mår lite smådåligt psykiskt, så ska ta och vila lite och sluta tänka på massor. Vi härs imorgon puss och kram på er

....♥

BIGGEST DREAM





Snälla gud, förverkliga min dröm... I want to be one of the angels in
Victoria Secret Fashion Show

Sjunde december

Hej på er!
Trött som satan, även fast det vart en ganska lugn skoldag idag.
Har mycket att göra så ska sitta här framför datorn nu och göra klart några arbeten som ska vara inlämnade innan jullovet... Känns stressigt, men det måste göras i alla fall.
Vi hörs snart igen, måste gå igång nu puss puss ♥


Jag och min vän Fajlip i vår finaste look

Do you wanna be on top?

Kollat klart på favoritprogramet, och jag är så glad att Erik och JP!
Visste ni att jag träffar JP varje onsdag efter träningen btw? Har tränar nämligen vid hallen bredvid, som vi springer över som små ungar för vatten =D

Ska kolla på TOP MODEL nu, får inte missa något! Jag ska ju bli modell, right? =)

Snälla underbara rara mor

När jag kom hem från träningen och gick in i mitt rum hittade jag det här på bordet. Tack min kära mor ♥

hungry like a beast

Hej hörni!
Kom precis hem från en hård bodypump klass. Är jättetrött i musklerna, för tog i lite extra idag ♥
Jag och Bella känner oss i alla fall jätteduktiga som orkar med att gå och gymma efter en lång och jobbig skoldag. Inte alla som gör det =)

Äter här nu för fullt, är vrålhungrig och tar minst halva mackan varje bett... Dont mess with me right now, im hungry like a beast.
Sen fick jag även tillbaka en komentar från tjejen/killen som hade skrivit att hon vill ha en normal bild. : Nej jag mena inte alls så, jag vill bara se hur du ser ut på rikigt..
Svar på den frågan, vadå på riktigt? Jag ser ut som jag gör på bilderna, PÅ RIKTIGT?


Kysser mina två meter höga armmuskler!

Svar på komentar



Fråga: kan du inte ta ngn bild på dej när du inte gör en min?
Svar: Hej på dig med!
Jag tycker faktiskt att det är tråkigt att någon skriver sånt. Ni kanske tycker att det inte är något jag ska bry mig om, och att det inte är något taskigt med den komentaren. Men helt ärligt så tycker jag det. Det ser kaxigt ut, och vad du menar med den komentaren är att mina bilder inte är fina, eller hur?
Här kämpar jag med att bygga upp mitt självförtroende, och då är du tvungen att slänga in en sån komentar, onödigt...

*



Jag tycker helt ärligt att dom är awsome! Dom är svinballa =D
Jag vill ha ett par urvarma gosiga coola vinterskor i år, och jag ska nog köra på ett par svarta moonboots

Det finns flera olika färger i flera olika stilar. Från mörka färger till starka färger.
Finns att köpa på YOKOYAP, NK mm, och kostar runt 1500-2000


Sundays sucks

Hej bloggen!
Är hemma nu, och har redan hunnit äta och duscha.

Träningen gick bra idag, förutom att jag sträckte mig lite i axeln efter alla flickisar, men det var de absolut värt.
Nu hade jag tänkt lägga mig i soffan med frukt och bara slappa! Som ni kanske vet, tycker jag inte om söndagar, inte alls. Från världens bästa lördag, till tråkiga söndag =( Men men. Prepare for school tomorrow... ♥


En bild från idag påväg till träningen =D

Tidsinställt inlägg till er!

Tränar förmodlingen på flickisar eller programmet just nu hehe, men tänkte uppdatera med ett tidsinställt inlägg ♥
Slutar klockan fem idag så lär ju vara hemma runt 6 tiden...

Fick en jättesöt komentar där det stog att jag verkligen har utseendet för att bli modell, att jag har allt för att kunna bli det, och varför jag inte försöker med några modellargenturen nu!

Såhär är det! Jag har jättedåligt självförtroende tyvärr (...) Jag jämför mig med andra och ser bara de dåliga jag bär runt på.
Min absoluit största dröm är verkligen att bli modell, och jag ska göra mitt bästa för att lyckas. Ska följa ditt råd och leta upp fler modellargenturer ♥ Tack så mycket för att ni är så söta mot mig, det värmer verkligen och hjälper till mycket på traven. Tack tack tack!









Tidigt träningspass

Godmorgon!
Har nu fixat mig och packat inför träningen. Ska träffa Saba om en halvtimme ungefär och sen bär det av till cheerleadingen ♥.

Hoppas ni sovit gott.
Jag har sovit skitdåligt... Mitt öra tar död på mig. Det bultar och gör ont hela tiden verkligen =( Åh vad ska jag göra... Får ta mig till läkarn ifall det inte blir bättre.


Min träningsoutfit today, loking gooooooooood

6 favoriter

Klackar är något jag aldrig brukar gå runt med, men ifall jag skulle välja något par så skulle det vara några av dessa!
Kanske ska använda kicklack ändå? Eller vad tycker ni? Finfint nu till nyår med någon snygg klänning. Tror jag kör på några av de tre första på bilden ↓


1 "Matsumoto 3" kostar 349 :-
2 "Bielawa Boot"
kostar 399 :-
3 "Zip it shoe" kostar
1549 :-
4 "Acne hybria lea"
kostar 3495 :-
5 "Kayla Shoe"
kostar 1699 :-
6 "Serpa"
kostar 399 :-

Ha en fortsatt trevlig kväll!

Nu ska det sättas på någon film hade vi tänkt. Ska käka massor med klementiner och njuta av den bästa dagen på veckan, lördag ♥

MINI köp

Idag efter träningen sprang jag och saba snabbt in på Åhlens och köpte en ögonbryns skugga. Jättefin var den, passade mina ögonbryn perfekt i färgen. Som ni ser på bilden är det inte meningen att jag ska ha jätte fyllda ögonbryn!


Ungefär 100 kr på Åhlens!

Rädslor

Har ni också något ni verkligen aldrig skulle vilja möta, eller aldrig skulle vilja hamna i? Rädslan.

Jag har faktiskt ganska mycket jag är väldigt rädd för.
Jag kan börja med ormar. Något jag är fruktansvärt rädd för, och något jag absolut inte skulle klara av att möta. Att vara i närheten av en orm skulle kunna få mig att svimma.

Höööööööga höjder. En höjd på typ 30 meter skrämmer mig inte, men högre än det får mig att vilja kräkas! Jag tappar kontrollen och vill bara komma ner så fort som möjligt.

Flygplan. Sen 2007 påväg till Frankrike har jag inte kännt mig bekväm i flyg.
Den gången vi skulle flyga dit, började det bli stora problem med flyget. Sakta men "säkert" började flyget tappa kontroll och falla rakt ner. När jag tittade ut genom fönstret såg det ut som att 99 % av vingarna skulle flyga av. Jag var så rädd. Vi var så rädda. Jag har nog aldrig varit så rädd i hela mitt liv. Flyget flög åt alla olika håll och roteringar den kunde. Sen dess har det vart jättesvårt för mig att flyga. Varje gång flyget roterar lite åt sidan, så bryter jag ut!




Två bilder på mig i Nice. Efter den hemska flygresan relaxade vi i Nice en vecka, och sedan var det dags igen... Jag ville fan inte på flyget!

Vad har ni för olika rädslor? Detta var tre av mina ♥

Cats and Cougars!

Hej vänner!
Kom hem för en stund sen. Har haft träning hela dagen så är jättetrött...
Allting funkade bra, lite för lite gymnastik idag, men annars var det kul! Imorgon har jag träning igen, från 13-17 =)

Nu ska jag käka chips och Marabou choklad. Man får vell unna sig på helgen i alla fall ♥.


Får bli en bild på mig och min tjej jag saknar så, Elsa!

Kändis

Heeeeej på er!
Gosat ner mig under täcker här hos Saba, ska sova här inatt, och gud vad mysigt vi haft det idag...
Vi träffadae några i min klass och umgicks, sen har vi bara åkt hem hit, och värmt oss.
Det är så fruktansvärt kallt ute =O.

Fick en komentar nyss där det stog att jag var med på en bild på Kenzas blogg: Ja jag såg det! Fick nämligen några samtal av dem jag var där med, och gud vad vi flabbade. Kolla bara min svamp mössa på bilden!

Jaja nu ska vi fortsätta gosa ner oss i täcken, snart ska vi upp och fixa lite chips och cola ♥



Ser detta ut som jag? Näeh, några konstig retugering

Svar på komentarer



Fråga: Hur gammal är du och vilken klass går du i?
Svar: Jag är förr 1995, fyller år i mars och är 15 år gammal =)

Fråga: Vilket land/Vilka länder kommer dina föräldrar ifrån?
Svar: Tror jag svarat på samma fråga lite längre fram i bloggen, men min mamma kommer från Bosnien och min pappa är Makedonalban!


Min älskade mor ♥

Fråga: Du är ju väldigt smal och det är jag med, men hittar aldrig byxor som sitter tight, har du något tips på bra märken/affärer?
Svar: Gud vilken svår fråga! Det beror på verkligen. Stuprörs jeans antar jag att du menar för dina smala ben?=)
Jag tycker att Cheep Monday har ett väldigt bra stup och en väldigt bra längd för sånna med smala ben som jag. Men jag tycker faktiskt inte om de olika Cheep Monday Jeansen, förutom de svarta i så fall, men de kanske faller dig i smaken! Sen har Fiorucci fina jeans tycker jag, men till lite dyrare priser. Gina har även några fina jeans, för 500 lappen!
För dig som inte vet, så ligger Fiorucci inne på Grandpassage vid kungsportsplatsen ♥

http://ceninodonna.blogg.se/images/2010/4412903-rescaledpic-400x480_112743591.pnghttp://ceninodonna.blogg.se/images/2010/5786235-origpic-530929_112743620.jpg
Dessa tycker jag är väldigt snygga & finns på Fiorucci!

Tjingalong

Hej bloggen!
Sitter här hemma nu och har precis pluggat 2 timmar matte, duktigt? En fredag? Im proud.
Klockan 19 ska jag träffa Saba och goshigosha lite hade jag tänkt.

Men nu hade jag tänkt berätta hur min dag sätt ut.
Efter skolan (14:00) åkte jag in till stan med Bella Bea Vera och Frida, där vi möttes av världens längsta kö till Kenza som var och hälsade på oss i Göteborg.
Jag har alltid trott att äsh hon är säkert jättevacker, men kanske lite vackrare på bilder. Men ska jag vara helt ärligt så var det nästan sjukt hur vacker tjejen var. Finare i verkligheten än på bilder till och med, helt klart! Jättevacker verkligen ♥
Men vi orkade tyvärr inte vänta i den 10 km långa kön, så vi ställde oss på sidan, där vi hamnade ungefär en halv meter ifrån henne. Så vi nöjde oss med det =) Åkte sedan hem, och ja... Pluggade!

Nu måste jag börja fixa mig, drog på mig mjukiskläder innan plugget. Hade inte tänkt träffa min vän såhär, hehe =D
Därefter sover jag hos henne, och imorgon klockan elva har vi träning.

Nu känner jag att det blir ett väldans lång inlägg, hörs snart igen med några svar på komentar!

Julstämmning

Kolla här vad mysigt jag och mamma har det just nu!
Nu ska vi bara mysa tillsammans och fira att det nu bara är 22 dagar kvar till julafton ♥



Lång VS Mellan VS Kort


Vad tycker ni att man ska klä sig i nu till jul/nyår? Långt, mellan, eller något kortare som en svart blus?
Något jag kommer att köra på garanterat är den svarta färgen, men vilken vet jag inte! Funderar smått på den långa, med lite lockar i håret och naturligt sminkad. Superfint. Alla är från HM!

Hur ska ni klä er denna jul/nyår? Kör ni på samma "tråkiga" svarta klänning/blus som jag eller något helt annat?

COOL PANTIES


Visst är dem fräcka?! Till en svart tunika, med massa smycken, åh så snyggt =D

NIKE diamond

Dessa nya snygga ägs nu av moi! På mammas jobb är hon sponsrad av Nike, som hon fick dessa skorna av. Tack!


I butik tror jag det kostar runt 1000-1500.

Sjuklingen

Mamma kom precis hem med ett par jättecoola brallor till mig, ska snart visa er, först skall jag bara ta några bra bilder ♥
Såhär ser jag ut idag (halvt mohaha). Lilla sjuklingen har gått runt med en stickad gó tröja och halsduk!



Svar på komentar



Fråga: Bara så du vet kan du inte bara åka någnstan och bli modell bara sådär? Du kan ju börja här i sverge
Svar: Okej? Hur vet du det? Det kan man visst, precis som man kan här i Sverige, går man till en modellargentur och frågar ifall de är intresserade, inget konstigt med det =) Du kan gärna få förklara exakt hur du menar och varför man inte skulle kunna det? Alltid bra med lite hjälp!

Swedish models













Nå? Vad tycker ni om vårt lands fina modeller! Här är några jag själv valt som favoriter.
Önska jag själv var med.

Öroninflammation?

Hemma idag, börjar bli sjuk igen...
Hela dagen igår hade jag så fruktansvärt ont i vänstra örat... Har typ aldrig haft så ont i hela mitt liv, gud vad ont det gjorde! Så när jag kom hem från träningen tog jag en ipren, och sen gick jag och la mig.
Vaknade upp mitt i natten med samma jäkla smärta, och klockan 7 när jag igentligen skulle upp till skolan, var det ännu värre. Åh! Det suger att bara sitta hemma.

Men tänkte göra klart min bildanalys nu så jag inte behöver tänka på det mer, och sen bara ligga i soffan och vila ♥ Vi hörs lite då och då med rolig uppdatering!


1 december

Att jag inte bloggat över huvud taget första dagen den sista månaden året 2010, fy mig!
Men jag slutade kl 15, träffade saba och en halv timme senare var jag tvungen att ta bussen till träningen.
Det gick jättebra tycker jag. Fick lära oss en ny dans. Vi har juluppvisning snart, och eftersom våra tävlingsnummer är ganska svåra och bra, så får vi inte använda oss av det riktiga progammet förens på tävlingsmattan. Därför sätts CATS och COUGARS ihop för uppvisningen, med en ny koreografi, som vi jobbar på nu =D Jättesnygg tycker jag!

Idag har varit en liten blogg paus, som inte varar mer än tills imorgon!
Imorgon är jag back on track, nu ska jag kolla klart Greys & Anatomy ♥



Jag för... En sekund sen... GOD NATT